Álmaid tánctanára vagyok - Perlaki Kata DISCO TÁNCOKTATÁS - M. FORCE TÁNCMŰVÉSZETI ISKOLA :: Disco tánctanfolyam, Disco táncoktatás


Álmaid tánctanára vagyok!

Miért?

Hogyan foglalkozom veled?


A Te sikeredért vagyok.

Kedves, mosolygós, lelkes, türelmes, kellemes hangszínnel rendelkező, nyugodt, elfogadó személyiség vagyok. Érdekelnek az emberek. Imádok tanítani, szeretek emberek között lenni, szeretek ott segíteni ahol szükség van rám.

A tánc mozdulatok terén, s ezen felül a tánc tanításban maximalista vagyok.

Egész életemet színpadon dolgozó Disco táncosok, Go-Go táncosok, Show táncosok között a disco-kban töltöttem.

Állandóan gyakoroltam, bővítettem a tudásom, (jelenleg is ezt teszem) mivel ezek a tánc stílusok a szenvedélyeim.

1995-óta szerves részét képezem a szórakoztató iparnak. A feladatom anno az volt, hogy a Disco tánc, és Go-Go tánc stílust művészi szintre emeljem, e mellett értékeket adjak hozzájuk. Mind ezeknek köszönhetően vérig ivódott bennem, hogy milyennek kell lennie 1-1 táncmozdulatnak, mind kivitelének, mind technikai használatának, apró részletekbe menően, annak minden szépségével egyetemben, akár színpadi, akár táncparketten történő táncról beszélünk.


Azzal a szuper képességgel is rendelkezem, hogy nem csak előtudom adni a tánctudásom, hanem mind e mellett, ami nagyon lényeges, hogy át is tudom adni számodra, megtudom neked tanítani a Disco tánc tudás szintjeit, mind ezt részlet gazdagon, hogy a tanult tánc mozdulatok fejlesszék az önbizalmad, káprázatos légy, s jól érezd mind-e közben magad. A táncban a legfőbb érték az a részletgazdagság, és komplexitás (ami konkrétan a beletett munka, önfegyelem, állandó kontroll) ezek azok, amitől mások csodálni, irigyelni fognak téged. Az sem hagyható figyelmen kívül, hogy minden egyéni Disco tánctanfolyamot a tanulónk, saját improvizációs tánctudása, mozgás kultúrája, illetve testtudatosságának használati szintjéről indítjuk.

Attól, hogy Te nem a színpadra készülsz, nem ez a célod, hanem önmagad szórakoztatására, tánctudásod fejlesztése, és/vagy mások lehengerlése a célod, netán szórakozó helyeken való ismerkedés, magabiztosság céljából szeretnél Disco táncot tanulni, attól még miért ne helyeznél hangsúlyt a táncmozdulataid szépségére, és gazdagságára?

Tudnod kell, hogy minden ember a széphez, az esztétikushoz, az egészségeshez vonzódik. Látom a Disco-k táncparkettjein táncolók táncbéli hibáit, hiányosságait (átélés hiánya, rossz arcmimika, testtartás, nincs térbeli mozgás, kidolgozottság, komplex mozgás, dinamikus mozgás, bátortalanok, nem ismerik, nem merik a testüket mozgatni, kevesükről mondható el, hogy szeretni, elfogatta magát). E mellett a képességeiket is látom, hogy, milyen erősségeik vannak táncban, amit nem aknáztak még ki ez idáig, s hogy milyenek is lehetnének, ha a hibáikat, hiányosságaikat eltüntetnénk, s helyettük feltöltenénk értékes tánctudással.
Vizuálisan látom, hogy milyen mozdulatokkal lehetének a táncparketten sikeresek, ragyogóak. Ez a dicsfény neked is jár!


Az M. FORCE Egyéni Disco tánctanfolyamán ugyan így látom a tanulóm egyéni hibáit, hiányosságait, melyeket minden alkalommal folyamatosan fejlesztek, ami egyre látható pozitív változást eredményez. E mellett azonnal abban a pillanatban észlelem, és ott, azonnal javításra, korigálásra kerülnek a tanuló esetleges elcsúszott, hiányos táncmozdulatai. A tánctanári munkámat főként ez a folyamat teszi ki. Állandó jelzéseket, kéréseket kapok ez irányban a tanulóimtól, hogy igazítsam, javítsam, ha nem jól csinált meg egy adott táncmozdulatot, illetve megerősítéseket kérnek, ha jól, hibátlanul vitt végig egy adott táncmozdulatot.


Az egyéni tánctanfolyam első sorban azért tökéletes a Disco tánc tanulására, mert az egyéni tánctanfolyamon csak téged tanítalak. Csak veled foglalkozom. A tánctanfolyamon nincs jelen másik tanuló, így nem tart fel téged senki a tanulási folyamatidban.

A figyelmem csak a tiéd!
Az egyéni tánctanfolyamon nem kell megküzdened a figyelmemért, s azért sem, hogy mikor tudsz kérdést feltenni, s ezért sem, hogy megjöjjön a válasz, azért sem kell aggódnod, hogy mennyi idő elteltével kapod meg a számodra fontos információkat. Azonnal kérdezhetsz. Ahogy feltetted a kérdést, azonnal megválaszolom a számodra fontos információkat. A figyelmem nem szóródik szét több tanulóra, mivel csak téged követlek figyelemmel az egész foglalkozás alatt, így azonnal, az adott pillanatban tudok neked segíteni, javítani, koordinálni, fejleszteni a még nem kifejlett táncmozdulataidnál, hogy ne hibásan, hogy ne silányan tanuld meg őket.

Az egyéni tánctanfolyam másod sorban azért tökéletes a Disco tánc tanulására, mert az álltalános hibákat kitudom azonnal küszöbölni, mind e mellett az új tanulandó táncmozdulatok, főként kar mozdulatok, vagy a komplexebb táncmozdulatok, amiben szintén vannak karmozdulatok, mind ezek esztétikai kivitelét, továbbá a szakaszait állandó jelleggel jól tudd folyamatosan megcsinálni, ne maradjon ki egy szakasz sem, mivel a karmozdulatok a legszembetűnőbb ha nincs meg bennünk valami, akkor az egyből látszik.


A tanulandó tánc mozdulatokat pontossággal, maximalizmussal fogom át adni, s megtanítani neked. Elfogadlak minden téren (külső/belső). Hagylak érvényesülni, segítek neked a fejlődéseid folyamataiban, ott vagyok melletted, számíthatsz rám, nem hagylak egyedül.

A disco tánc tanulásod során, az M. FORCE táncórái mellett a kapott házifeladatokat az instrukciók alapján gyakorolnod kell a táncórákon kívül is, a célod megvalósításához, eléréséhez. Mivel a tánctudás nem száll csak úgy beléd, sem lazulás, vagy alvás közben, nem fog megjönni, mint Karácsonykor a Jézuska, és vénásan se lehet injekcióval tánctudás microchipet beültetni. Ezért a tánctanulás megszerzésének csak egyetlen egy módja van, az M. FORCE tánctanári instrukciók szerinti otthoni gyakorlás, majd ezt követően pedig mind ezek a Disco táncterén való alkalmazása. Az útmutatásaink szerint haladsz, akkor garantált a siker.


Nálam jó kezekben vagy, mert szakértelmemmel, tiszta szívűségemmel, pozitív életszemléletemmel, és egyben személyiségemmel, a téma iránti nagy fokú lelkesedésemmel a legjobbat hozom ki belőled. Bátorítalak, támogatlak, és segítelek Téged az utadon.

Nagyon erős az intuitív képességem.
Magas érzelmi intelligenciával rendelkezem. Mind ezekből kifolyólag oda figyelek rád, meghallgatlak, megértelek. Abszolút hagylak kibontakozni, hogy önmagad lehess, hisz a Disco tánc a szabadság tánca. Tudom, min mennek keresztül az emberek tánc tanuláskor, tudom, mire van szükségük. Tánc tanításban a lélekkel, önmagad megismerésével is foglalkozom.

Az ügyfeleimtől a tanfolyam befejeztével barátként válunk el, win-win helyzetben.

Célom, hogy táncolás közben önbizalom & eszköz teljes & rutinos legyél, ezen felül megélhesd azt a kiteljesedett boldogság tudat állapotot, feltöltődést, amit a tánc adhat neked. Én ezért az érzésvilágért lettem táncos.

No meg ezen felül azért a megunhatatlan pluszért, ahogy AZ EMBEREK MINDIG CSODÁLTAK MIKÖZBEN TÁNCOLTAM.

A célom az, hogy Te is át éld mind ezeket az élményeket, gazdag érzésvilágokat, s csodás legyél mozgás, tánc közben.


NÖVELD A SZEXUÁLIS KISUGÁRZÁSODAT, SZEXUÁLIS MAGABIZTOSSÁGODAT!
Légy szexis, és vonzó nap, mint nap, ebben a Disco tánc, erőt, és kisugárzást ad!

Gyere, és éld át nőként, érezd milyen nőies, szexis nőnek lenni, a hétköznapokban, munkában, és a párkapcsolatban.

Gyere, és éld át férfiként, milyen érzés férfias mozgással, férfias táncmozdulatokkal hódítani, ismerkedni, mind e közben magabiztosságodat növelni.

Felszabadító érzés!



LEGYÉL A TÁNPARKETT ÖRDÖGE! VONZD MAGADKÖRÉ AZ EMBEREKET!

Tudtad, hogy a női nem imádja azt a férfi típust, aki jól tud Disco táncot táncolni?
Nőként bátran kijelenthetem, hogy Igen imádjuk!
Vonzónak, férfiasnak, életvidámnak, egészségesnek, izgalmasnak találjuk, aki mellett vidám, élménydús az élet, lehet vele kikapcsolódni, s mellette jól érezni magunkat. Mind e mellett a Disco tánc ad egyfajta tartást, megjelenést is a férfinak, ami mégjobban vonzóvá teszi őt.

Mindenek felett minden szórakozni járónak az a célja, hogy ne kellen szégyenkeznie, ehelyett elkápráztasson másokat, aminek a vég kifejlete kell, hogy legyen ez az állapot: e tevékenység boldogsággal, elégedettséggel töltse el a személyt.

Ehhez adom én a kulcsot, és az ezközt a kezedbe.


Az olvasottak felkeltette az érdeklődésed a Disco tánc tanulására?

Keress fel!
És vágj bele Te is!



Kattints az alábbi linkekre, ha többet szeretnél tudni az M. FORCE TÁNCMŰVÉSZETI ISKOLA - Egyéni Disco tánc tanfolyamáról:
Disco tánc tanfolyam

M. FORCE TÁNCMŰVÉSZETI ISKOLA
M. FORCE Studio Kft. © Budapest | All rights reserved
Telefon: 06/30/9 896-041